zavřít

Suite s jednou ložnicí

Antonín Dvořák (romantismus), J. B. Santini (baroko), Tycho de Brahe (renesance)

Velikost pokoje: 50 m². Pokoj pro 2 osoby s možností přistýlky (rozkládací pohovka) pro 2 další osoby.

Antonín Dvořák (romantismus)
Z tichého atria vejdete přímo do apartmá zařízeného nábytkovou sestavou z období romantismu a koženou sedací soupravou. Stěnu zdobí tapiserie z 19.století. Salon je možné nabídnout také bez ložnice – k privátnímu jednání nebo schůzce.

J. B. Santini (baroko)
Toto apartmá je situováno v jádru původního renesančního srubu a jeho ozdobou jsou dřevěné malované stěny i stropy. V koupelně s klenutým stropem si můžete vychutnat samostatně stojící porcelánovou vanu. Pokoj je možné nabídnout také jako rodinné Apartmá Superior se dvěma oddělenými ložnicemi (ložnice Santini a Dientzenhofer), společným obývacím pokojem a dvěma koupelnami o celkové velikosti 78 m², vhodné pro 4 osoby s možností přistýlky pro 5. osobu.

Tycho de Brahe (renesance)
Perfektně zachovaný renesanční srub na třetím poschodí je opravdovou lahůdkou pro milovníky historie. Obývací pokoj zdobí renesanční likérník a cestovní truhla.

Pokoje jsou vybaveny: manželská postel velikosti king (180 x 200 cm) a rozkládací pohovka (160 x 200 cm), koupelna se sprchou (Dvořák, Brahe) nebo vanou (Santini) a WC, fén, telefon s přímou volbou, LCD TV se satelitním příjmem, LAN a Wi-Fi připojení, trezor, psací stůl, čajový a kávový servis na pokoji. Hotelová kosmetika, pantofle, župan na vyžádání.

Pokoj Tycho de Brahe ve 2. patře má klimatizaci.

Rezervovat
Vybavení pokoje
Psací stůl
Klimatizace
Trezor
Wi-Fi
Servis pro přípravu kávy a čaje
LCD TV
Sprcha
Sklenice
Dvoulůžková manželská postel
Gauč
Varná konvice
{* *}
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.