zavřít

Dvoulůžkový pokoj Superior

K.I. Dientzenhofer (baroko), Alfons Mucha (secese), Johannes Kepler (pseudorenesance)

Velikost pokoje: 28 m². Pokoj pro 2 osoby.

K.I. Dientzenhofer (baroko)
Unikátní barokní dvoulůžkový pokoj je možné obývat samostatně nebo jako součást apartmá J.B. Santini. Hosté mohou například obdivovat barokní stolní hodiny a jejich tichou melodii. Pokoj rovněž zdobí původní barokní vestavěná skříň nebo rokokové malby andělů na stropě.

Alfons Mucha (secese)
Původní secesní ložnice nabízí překrásný výhled na panorama Pražského hradu a Schwarzenberského paláce, z druhé strany pak do hotelového atria.

Johannes Kepler (pseudorenesance)
Půvabný pseudorenesanční dvoulůžkový pokoj. Nad psacím stolem si můžete prohlédnout původní kresbu pracovny slavného německého astronoma.

Pokoje jsou vybaveny: postel velikosti king (160 x 200 cm), koupelna se sprchou (Dientzenhofer, Mucha) nebo vanou (Kepler) a WC, fén, telefon s přímou volbou, LCD TV se satelitním příjmem, Wi-Fi připojení, trezor, psací stůl, čajový a kávový servis na pokoji. Hotelová kosmetika, pantofle, župan na vyžádání.

Rezervovat
Vybavení pokoje
Psací stůl
Klimatizace
Trezor
Wi-Fi
Servis pro přípravu kávy a čaje
LCD TV
Sprcha
Sklenice
Dvoulůžková manželská postel
Výhled
Varná konvice
{* *}
Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.